23 Eylül 2009 Çarşamba

59

Çok karışık bir bayram oldu.. Hep geçtiğim sokaklardan hiç taşımadığım bir özlemle geçişlerimde saplanan okların tüylerinde baş harfin vardı, özenle işlenmiş.. İlk kez geriye dönmek istedim, yıkmamak için.. Slow-motion vazgeçişlerim olmadı değil. Bukez teğet geçmeyen 'doğru' parçalarım böldüler fikir çemberlerimi.. Bayram tek nedeni değil bu afacan şarkıya takılıp kalmamın.. Cümlelerce itirafım var, sessiz harfler yığını olarak kalacak.. Bu şehirden acilen uzaklaşmam lazım.. Az kaldı.. Sonrası; aynı keşmekeş..











5 yorum:

  1. şehirler çok şey anlatıyorlar bazen..ama seninle konuşmayı bile beceremeyen bir şehirde olmaktansa acı da olsa birşeyler anlatan bir şehri tercih ederdim! Tabii benim fikrim. buarada burası neresi? (sırf merak :))

    YanıtlaSil
  2. --> peri.susamurum [yazarken farkettim de bu nasıl bi rumuz böyle =)]

    Biz adımlar atarken ruhumuzun pelerini yürüdüğümüz şehri süpürür.. Bu yüzden havasını soluduğumuz şehrin tozu üstümüze başımıza bulaşır.. Suskunluklarına gelince; sanırım hepsinin dudaklarını ben diktim, narkozsuz. Şikayet hakkım yok ama kabullenmeye de niyetim yok galiba..

    --> Peri.susamurum + eCem
    Evet, burası Tekirdağ. Enteresan bir şehirdir.. Ufak bir koya kurulmuş, denizinden başka birşeyi olmayan ama gene de çoğu Tekirdağlının vazgeçemediği ufak bir şehirdir. Görmediyseniz, ısrarla tavsiye edilir..

    YanıtlaSil
  3. rumuz garip farkındayım :) peri ben susamurum da bir başkasını ifade ediyor aslında!Öyle birşeyler işte...
    ben yıllardır bir türlü konuşmayı beceremediğim, becersem de aynı frekansta buluşamadığım bir şehirde yaşıyorum da o yüzden bukadar karamsar konuştum aslında şehirlerle ilgili.Ama eminim ki buralardan gittiğimde hiç tahmin edemeyeceğim özlemlerim olacak!

    YanıtlaSil
  4. Eeee Ankara'da yaşamak başlı başına bir sendrom =S Haklısın..

    YanıtlaSil