5 Ekim 2009 Pazartesi

Uykusuzluk

Lanet gibi bir durum olmaya başladı. Hocalara hacılara gidip okutucam kendimi dayanamayıp. Menopozlu teyzeler gibi sabaha kadar yatağın içinde dönüp durmaktan yorgun kalkıyorum her sabah.. Sonrasında da baş ve göz ağrısı. Bugün kapalı havada amele kırocanlar gibi güneş gözlüklerimi çıkartmadan gezdim, çıkartamıyorum ki..


Not: Uykusuzluğun yaptığı kafayı da hiçbirşey yapmıyor..

9 yorum:

  1. Üzüldüm, zira sinir bozucu bi durum anlıyorum.. benim de yirmilik dişlerim çıkıyo, 22 me basıcam halbuysam. bünyem süper. dün gece bi baş ağrısı tuttu sanki 56 tane fil beynimde sevişiyo.sabaha kadar ebemi bellediler afedersin. geriye de zonklayan bi kafa ve agresiflik bıraktılar.Tren kalabalığı da cabası..

    Bak espri yapayım sana, silkelenir kendine gelirsin.

    adamın biri uçmuş,karısı 0.7. ehi!

    hörmetler.

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum uykusuzluk konusuna..Cidden kafa yapıyor insanda,bilgisayara da bakamıyor insan zaten görememeye başlayınca..Seninle birlikte kendime de bundan kurtulmayı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Senin günün dönmüş bence,gece oturup gündüz uyuyacaksın bundan sonraaaaa.Yada gün içinde bol yoğurtlu şeyler yiyip yatmadan önce de ayran içiceksin :P

    YanıtlaSil
  4. --> rahat-sız

    Geçmiş olsun. Enteresandır, 1 dakika bile ağrı çekmedim 20lik dişlerim sırasında.. O yüzden pek anlayamıyorum nasıl bir ağrı olduğunu ama duyumlarım pek hoş değil =/

    Silkelenip değil, tokatlanıp kendime gelmemi istiyorsun galiba =D zaten uykusuzum, neden bana bunu yapıyorsun ki =p

    --> peri

    Rumuzun nedeniyle sana peri meri dememizin gazına gelip çizgini bozmamanı takdir ediyorum, bilesin =D

    YanıtlaSil
  5. --> Güdük fare

    neler yaptım, neler denedim azıcık uyuyabilmek için =( hem gündüz de uyuyamıyorum maalesef. ayran ve yoğurdun bıraktığı yorgunluk hissi de cabası =)

    akşama ev arkadaşımdan, kafama sert bişeyle vurmasını rica edicem. Eminim, işe yarayacak. Yani, emin olmasam da, umuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bi önerim varrrrrr yetiştim imdadına..
    Sipraktin şrp al eczaneden yan etkisi falanda yok alısmıyorda bunyeye o ilac.Ne zaman uykusuz kalsam direk şuruba dadanıyorum anında zıbarıp kalıyorum.

    YanıtlaSil
  7. Amanın!

    Nerdeydim eCem yahuu.. Hemen deniyorumm.

    YanıtlaSil
  8. valla dene derim 1 ay öyle ruh gbi bosa gezmişim sabah kalk 8 de gece yat 4 de hayatımın düzeni bozulmustu.ablam eczacı o zorla tıkadı agzıma ve düzene girdim sonunda :)

    YanıtlaSil
  9. Yeni düzenin nedir? Bileyim ki ona göre başlayayım =D

    YanıtlaSil